Verkoopstyling

Waarom zou u gebruik willen maken van verkoopstyling?

Is opruimen, schoonmaken, de persoonlijke spulletjes weghalen en alles netjes neerzetten niet voldoende om kijkers aan te trekken?
Soms wel. Sommigen lukt het om door persoonlijke smaak en inrichting heen te kijken en te zien waarom het huis interessant is. Maar vaker lukt het potentiele kopers niet en worden ze afgeleid door het interieur en de smaak waarmee u de woning hebt ingericht.

Je verkoopt je huis, niet je thuis

Met verkoopstyling creëer ik een neutrale sfeer waardoor de kijker getrokken wordt door de mogelijkheden en zichzelf in het huis kan zíen wonen.

Hoe pakken we dit aan?
Met een vrijblijvend intakegesprek bespreken we wat de wensen en de mogelijkheden zijn.  Samen lopen we de woning door waarbij ik een inschatting kan maken van de benodigde tijd, wat bruikbare accessoires zijn en wat er nodig is voor een optimale presentatie. Daarna stel ik een offerte op waarbij ik aangeef wat u zelf kan doen om kosten te besparen.

Niet schrijven, maar schuiven

Na goedkeuring ga ik aan de slag, geen zwaarlijvig rapport maar handen uit de mouwen. Ik schuif met de meubels, haal wat spulletjes weg of vervang ze, ik herschik de ruimtes en met deze aanpassingen in de inrichting geef ik de woning een uitstraling die zich naar ieders persoonlijke voorkeur kan voegen. Het gaat er om dat geïnteresseerden zich kunnen identificeren in uw woning, niet in uw smaak.

Met een zorgvuldig geschoten fotoreportage is uw huis gereed om te presenteren op social media en/of Funda. Zo zorgt u voor een optimaal bereik aan potentiële kopers. Gemiddeld genomen neemt de styling, inclusief de eventuele fotoreportage, twee dagen in beslag. Deze tijdsinvestering zou voor u geen belemmering hoeven zijn voor een verpletterende eerste indruk.

 
 
 
 
  
 
 
 
 

Om een beeld te krijgen wat ik voor u kan doen, kunt u hieronder mijn werk bekijken: