Makelaar

Wat kan ik in samenwerking voor u betekenen?

Verkoopstyling

De kracht van de verkoop zit in de presentatie.
Voor een potentiele verkoper is dit echter niet zo makkelijk, zo vaak immers wordt de eigen woning niet verkocht. Met grondig opruimen, schoonmaken en foto’s weghalen hoopt de verkoper een duidelijk beeld te kunnen geven aan geïnteresseerden.
U, als makelaar ziet vaak direct waar de pluspunten van een woning zitten en welke karakteristieken u wil benadrukken in een presentatie. Maar door de persoonlijke inrichting is dit niet haalbaar.
Dan kan ik, als verkoopstylist uitkomst bieden. Ik kan met een klein budget en wat handige ingrepen de woning neutraal maar sfeervol presenteren en fotograferen. Zo bereikt u een groter potentieel aan kopers wat voor iedere partij een win-situatie oplevert.

Woningfotografie

Een goede fotoreportage is vaak doorslaggevend bij een eerste kennismaking. Ik verzorg deze reportage graag voor u. Natuurlijk is het mooiste resultaat na een verkoopstyling maar ook als daar geen gebruik van wordt gemaakt, kan ik u helpen.

Gastvrouw

Ik treed op als gastvrouw, ook tijdens een Open Huis dag en verzorg de rondleidingen. In samenwerking met u, informeer ik geïnteresseerden over de woning en het verkooptraject en verzamel relevante informatie voor de follow-up.  Voorafgaand aan een bezichtiging geef ik de woning de finishing touch voor een optimaal resultaat.

Meubelverhuur

Een gemeubileerde ruimte heeft meer aantrekkingskracht.
Als lid van de landelijke organisatie Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten CNVV is er een korte lijn naar meerdere meubelverhuurbedrijven. In samenwerking kan ik u helpen bij het tijdelijk meubileren van een leegstaande woning.

Regisseren van reparatiewerk

Een eigenaar die zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe woning, wil niet graag meer investeren in de te koop staande woning. Toch is het in het belang van de verkoopsnelheid dat de presentatie van de woning aanspreekt bij potentiele kopers. Losgeraakt behang, beschadigde muren, opzichtig kleurgebruik, allemaal zaken die direct de aantrekkelijkheid van een woning beïnvloeden.  Ik adviseer, regisseer en initieer bij deze relatief kleine ‘renovatieklussen’ en heb een directe verbinding met een klusbedrijf die de uitvoering kan verzorgen.

Is uw interesse gewekt? Dan kom ik graag met u in contact.

Om een beeld te krijgen wat ik voor u kan doen, kunt u hieronder mijn werk bekijken: